Informatiepagina's

Fotostudio op locatie

Congressen en evenementen

Voor bedrijfsfeesten en congressen hebben wij een mobiele fotostudio, waarmee wij bij uw evenement aanwezig kunnen zijn. Een geweldig leuke aanvulling voor uw samenkomst. Altijd een groot succes!

In opdracht van diverse bedrijven stonden wij eerder al met onze fotostudio in o.a. De Duif, De Hermitage, De Keukenhof, De Koepelkerk, Hannekes Boom, Het Rembrandtpark, Restaurant Rijks en op meer locaties.

Ook geïnteresseerd in een fotoshoot op locatie tijdens uw congres of evenement? Wij sturen u graag meer informatie toe. Uiteraard mag u ook altijd even binnen lopen in onze winkel aan de Eggertstraat 2 (10 meter van de Dam), zodat u alvast kennis kunt maken met ons en wij u van informatie kunnen voorzien.

“ Entertainment met klasse en een culturele knipoog. Elke keer weer een groot succes, ook bij genodigden die al heel wat gewend zijn.”
Renee Koudstaal, Event Manager Hermitage Amsterdam

 
Share our website