Informatiepagina's

Fotostudio op locatie

Congressen en evenementen

Voor bedrijfsfeesten en congressen hebben wij een mobiele fotostudio, waarmee wij bij uw evenement aanwezig kunnen zijn. Een geweldig leuke aanvulling voor uw samenkomst. Altijd een groot succes!

In opdracht van diverse bedrijven stonden wij eerder al met onze fotostudio in o.a. De Duif, De Hermitage, De Keukenhof, De Koepelkerk, Hannekes Boom, Het Rembrandtpark, Restaurant Rijks en op meer locaties.

Ook geïnteresseerd in een fotoshoot op locatie tijdens uw congres of evenement? Wij sturen u graag meer informatie toe. Uiteraard mag u ook altijd even binnen lopen in onze winkel aan de Eggertstraat 2 (10 meter van de Dam), zodat u alvast kennis kunt maken met ons en wij u van informatie kunnen voorzien.

“ Entertainment met klasse en een culturele knipoog. Elke keer weer een groot succes, ook bij genodigden die al heel wat gewend zijn.”
Renee Koudstaal, Event Manager Hermitage AmsterdamScholen

Ook zijn wij met onze mobiele fotostudio in te huren op scholen. In de gymzaal of aula worden kinderen als Het Melkmeisje of Prins van Oranje op de foto gezet. Desgewenst halen wij de kinderen per vijf op uit de klas. Super leuk in combinatie met een cultureel bezoek aan het museum of een geschiedenisles over de Gouden Eeuw. Op scholen zijn wij in te huren voor groepen vanaf 100 kinderen.

" Geachte Collega's uit het onderwijs, 
Tijdens de afsluiting van ons kunstproject op de Brede School Rembrandt in maart j.l. heeft Museumfoto uit Amsterdam onze 450 kinderen als Het Melkmeisje en prins van Oranje geportretteerd. In de aula werd op vakkundige wijze een fotostudio opgebouwd en heeft de fotograaf op zeer plezierige wijze al onze leerlingen en leerkrachten gefotografeerd. De prachtige kostuums, de zeer kindvriendelijke aanpak en het uiteindelijk resultaat hebben mij tot deze referentie gebracht. Ik kan jullie Museumfoto van harte aanbevelen. "
Caroline van Meer, Directrice Brede School Rembrandt


 
Share our website