Informatiepagina's

Groep-Events

Als wij op vakantie gaan of een dagje weg vinden wij het ook altijd leuk om dingen te beleven die iets anders bieden dan de geijkte attracties. Met Museumfoto zijn wij een hele kleine speler op de ‘toeristische markt’ in Amsterdam, maar worden mede vanwege onze originaliteit, maar ook de liefde waarmee wij werken hoog gewaardeerd door onze bezoekers (zie Facebook en Tripadvisor voor reviews).

Als geboren en getogen Amsterdammers kennen wij meer kleine ondernemers die met passie hun beroep uitoefenen. Met een aantal van hen hebben wij een leuke combi-deal gesloten.

Wil je een combi-deal reserveren bel (06-29517295) of mail (info@museumfoto.amsterdam) ons dan! Klik in de menubalk op pijltje om al onze combi-deals te bekijken. De deals kunnen alleen rechtstreeks via Museumfoto geboekt worden.

Share our website