Informatiepagina's

Foto-cocktailworkshop, € 60,00 p.p., 3 uur +/-

Van 6-20 personen kun je bij ons een fotoshoot en cocktailworkshop boeken. Super leuk voor vrijgezellenfeestjes!

In groepjes van 6 word je bij ons op de foto gezet als bekende meester of meesterwerk. Het uitzoeken van de kostuums, ‘verkleden’, elkaar in kostuum zien en het resultaat op de foto heeft altijd veel plezier tot gevolg. Iedereen krijgt een blijvende herinnering van dit unieke meesterwerk mee.

Vanuit ons loop je met een plattegrond door de negen straatjes (+/- 10 minuten) naar Vrij & Blij in de Laurierstraat in de Jordaan, waar Danny de scepter zwaait.

Tijdens de cocktailworkshop leer je de benodigde basiskennis omtrent cocktails en het gebruik van diverse materialen. Met deze kennis maken jullie daarna samen drie verschillende cocktails. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om te genieten van de eigen gemaakte cocktails gedurende de workshop. Danny eindigt altijd met een kleine verassing! Persoonlijke aandacht, gezelligheid en een relaxte sfeer zijn erg belangrijk bij Vrij & Blij! Na de workshop krijgen alle deelnemers het menu van die dag, voorzien van een stap voor stap uitleg van de bereiding, mee naar huis.

Wil je deze combi-deal reserveren bel (06-29517295) of mail (info@museumfoto.amsterdam) ons dan! De deal kan alleen rechtstreeks via Museumfoto geboekt worden.

Share our website